VTW Inspiratiebijeenkomst Commissarissen Grote Corporaties

22-10-2019 17:30 - 21:00
Staedion Den Haag
tot
Programma managers Staedion
15
2
€ 0
Naar leden login voor inschrijven

Omschrijving bijeenkomst

De VTW organiseert een paar keer per jaar een interactieve sessie voor leden die commissaris zijn bij een corporatie met meer dan 30.000 vhe. Dit keer, op 22-10-2019, bij Staedion in Den Haag. De sessie begint met gezamenlijk eten, vanaf 17.30 uur en is om ongeveer 20.30 uur afgelopen.

De corporatiesector is volop in beweging. Technologie is de aanjager van sterke veranderingen rondom de wijze waarop we communiceren, samenwerken, produceren maar ook hoe we wonen, leven en voor elkaar zorgen. Kerntaken binnen corporaties worden steeds meer data gedreven en geautomatiseerd. Ook de beleving van de klant wordt steeds belangrijker. De klant wil maximaal invloed hebben op zijn of haar dagelijks leven en wonen, verwacht meer gemak en service van corporaties en is mondiger. Om in deze veranderende markt relevant te blijven wil Staedion een efficiënte en wendbare organisatie zijn die zichtbaar waarde toevoegt. Daarom heeft Staedion gekozen voor een intensieve veranderaanpak.

Tijdens de bijeenkomst van 22 oktober willen we graag met elkaar het gesprek voeren over de rol van de toezichthouders bij dit soort veranderingen. Dit doen we aan de hand van de veranderaanpak die Staedion heeft gekozen. De programmamanagers die hier binnen Staedion mee bezig zijn zullen de aanpak toelichten op de volgende onderdelen:
• welke veranderingen ziet Staedion op zich afkomen, in de stad en in de sector?
• wat betekent dit voor de organisatie?
• hoe zorgt Staedion dat ze klaar is voor de toekomst?
• wat zijn de lessen die tot nu toe zijn geleerd?

Tijdsindeling programma

Tijdens de bijeenkomst wordt een pastamaaltijd gegeten.
Terug naar overzicht

Veel gezocht