VTW Regiobijeenkomst Opdrachtgeverschap voor toezichthouders

19-10-2018 10:00 - 12:00
Beter Wonen Vechtdal, Stelling 7, 7773 ND Hardenberg

Let op! Er is maximaal plaats voor 20 personen.

Experts Margriet Drijver en Emile Spek zullen u inspireren hoe u als toezichthouder in gesprek kunt gaan met uw bestuurder over opdrachtgeverschap. Wilt u meer handen en voeten geven aan opdrachtgeverschap in uw raad? Wilt u uw eigen positieve ervaringen delen? Er is veel ruimte voor het delen en bespreken van “best practices”. We hopen op een mooie interactieve discussie en veel goede praktijkvoorbeelden. De handreiking Opdrachtgeverschap, waarvan Emile en Margriet coauteurs waren, vormt de basis voor de bijeenkomst.Zie http://www.vtw-publicaties.nl/opdrachtgeverschap/.

Datum en Locaties deze bijeenkomst
19 oktober 2018 - Beter Wonen Vechtdal, Stelling 7, 7773 ND Hardenberg

Aanmelden
Aanmelden voor 1 van deze bijeenkomsten kan via de agenda op de leden login.
U kunt zich ook opgeven door een mail sturen naar: bureau@vtw.nl.

Programma
10.30 uur: Inloop
10.00 uur: Start bijeenkomst met inleidingen van Margriet Drijver (interim bestuurder) en Emile Spek (directeur AMC en toezichthouder)
10.30 uur: Interactieve discussie, vragen en praktijkvoorbeelden
12:00 uur: Netwerklunch

PE-punten:
U kunt voor deze bijeenkomst 2 PE punten bijschrijven

‘No show’ kosten
Als u zich aanmeldt voor de bijeenkomst houden wij rekening met uw aanwezigheid en maken wij kosten. Bij afmelding tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de bijeenkomst worden ons geen kosten in rekening gebracht. Meldt u zich echter binnen 7 dagen voor aanvang af,  dan betaalt VTW zogenaamde ‘no show’ kosten die voor deze bijeenkomst rond de EUR 40 liggen. De VTW zal deze kosten aan u doorberekenen in het geval dat u zich na aanmelding te laat afmeldt en/of zonder kennisgeving afwezig bent.


Terug naar overzicht

Tags

VTW Publicaties
Toezicht met Passie