Drie leden voor de Programmaraad gezocht

15-07-2017 15:04

De VTW zoekt drie leden die zitting willen nemen in de Programmaraad van de VTW-academie. Onlangs is de VTW een samenwerking gestart met Avicenna Academie voor Leiderschap, de nieuwe regiepartner van het VTW-masterclassprogramma ‘nieuwe stijl’. Voor de ontwikkeling van de VTW-academie zal een Programmaraad worden ingesteld die begin september van start gaat.

Taken
De Programmaraad evalueert bestaande opleidingen en initieert en/of beoordeelt nieuwe opleidingen. Telkens wordt in de Programmaraad bekeken of er nieuwe thema’s zijn, waarvoor nieuwe opleidingen ontwikkeld moeten worden. Ook monitort de Programmaraad de kwaliteit van de opleidingen. De Programmaraad komt twee keer per jaar bijeen. VTW-leden in de Programmaraad ontvangen een vacatievergoeding.

Samenstelling
De Programmaraad wordt voorgezeten door Albert Kerssies (directeur VTW) en bestaat verder uit: Sigrid Helbig (bestuurslid), een lid van de PE-commissie, drie overige VTW-leden, Frank Seine (directeur Avicenna Academie voor Leiderschap) en Gemma Jansen (programmamanager VTW Academie).

Profiel
Wij zijn op zoek naar leden die:
- bereid zijn hun expertise in te zetten;
- zicht hebben op wat er zich binnen de RvC's in de corporatiesector afspeelt;
- zich graag willen bezighouden met de ontwikkeling van commissarissen;
- beschikken over een goed netwerk in de corporatiesector;
- en een actieve rol willen vervullen in de verdere ontwikkeling van de VTW-Academie.

Reageren
U kunt uw interesse voor de Programmaraad kenbaar maken door voor 15 augustus 2017 een korte motivatiemail te sturen aan: Albert Kerssies, directeur VTW (a.kerssies@vtw.nl )

Selectie vindt plaats op basis van bovenbeschreven profiel. Er wordt gestreefd naar een evenwichtige samenstelling waarbij ook wordt gekeken naar de verdeling man/vrouw, groot/klein (VHE), stedelijk/platteland.


Terug naar overzicht

Tags

Toezicht met passie
Toezicht op duurzaamheid