Heeft u het ledenonderzoek al ingevuld?

19-08-2019 16:48

De VTW houdt in de zomervakantie een onderzoek onder haar leden (en stakeholders). Hierin wordt u als lid van de VTW gevraagd naar uw mening over de VTW en haar producten en dienstenaanbod.

Het ledenonderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Noordam & De Vries. Ten behoeve hiervan heeft in juni al een kwalitatief vooronderzoek plaatsgevonden. Hierin is een aantal leden gelegenheid geboden input te leveren voor de vraagstelling.

In de ALV op 26 november 2019 koppelen we de resultaten van het ledenonderzoek (en het stakeholdersonderzoek) graag aan u terug. Met voorzitter Guido van Woerkom en de onderzoekers gaan we met u in gesprek over de opbrengst ervan en wat dat betekent voor de inhoudelijke richting van onze strategische koers en onze plannen voor 2019.

Leden van de VTW hebben op 1 augustus jl. een mail ontvangen van Noordam & De Vries met een link naar het ledenonderzoek. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan s.v.p. in uw Ongewenste mail of Spam box. Bij vragen kunt u ons uiteraard ook altijd een mail sturen (bureau@vtw.nl). 

U kunt het onderzoek invullen tot en met 15 september 2019.


Terug naar overzicht

Veel gezocht