Het VTW Bureau gaat verhuizen!

08-11-2017 11:25

Op vrijdag 17 november a.s. verlaat het VTW Bureau het kantoor van de SSH Utrecht aan de Plompetorengracht in Utrecht en verhuizen we naar het markante bedrijfsverzamelgebouw langs de A12 in Zoetermeer.

 

Nieuwe locatie
Dit pand stond tot een paar jaar geleden bekend als het 'Bouwhuis", onder meer vanwege de hoofdvestiging van Bouwend Nederland aldaar. Tegenwoordig houden naast Bouwend Nederland ook andere bedrijven buiten de bouwsector er kantoor.  

Voordelen
Voor de VTW levert dit veel voordelen op. Het scheelt aanzienlijk in de huurprijs en ondersteuningskosten; voor veel van onze bezoekers was de bereikbaarheid van en het parkeren in de binnenstad van Utrecht vaak lastig; bovendien is de nieuwe werkplek dichterbij Den Haag in het kader van de belangenbehartiging.
Voor u als lid verandert er niets (behalve als u ons bezoekt). Onze bijeenkomsten worden ook in 2018 zowel op een centrale locatie en in de regio gehouden. 

Het VTW Bureau heeft een 'mean and lean' filosofie, de vier medewerkers (directeur Albert Kerssies, directiesecretaresse Syl van Beusekom en beleidsmedewerkers Ingrid van der Kraan en Hans Geurts) worden vanaf volgende week ondersteund door medewerkers van Bouwend Nederland op het terrein van o.a. ledenadministratie, P&O en receptie. De financiële administatie wordt de komende maanden ontvlochten van SSH en wordt vanaf 1 januari 2018 ook in Zoetermeer uitgevoerd.

Dienstverlening tijdens de verhuizing
De dienstverlening van de VTW blijft tijdens de verhuizing zo goed mogelijk gehandhaafd: alleen maandag 20 november is vanwege de migratie van servers en bestanden de VTW mogelijk minder goed bereikbaar.


Terug naar overzicht

Tags

VTW Publicaties
Toezicht met Passie