Jaarprogramma opleidingsaanbod masterclasses 2019 beschikbaar

30-10-2018 11:33

De VTW Academie heeft de masterclasses voor 2019 online gezet. U kunt zich nu inschrijven voor één van de inspirerende en leerzame masterclasses die in 2019 worden aangeboden.

De masterclasses staan op: https://vtw-academie.nl/jaaroverzicht/. Twee masterclasses (Effectieve interventies; en Toezicht op strategie in de volkshuisvesting zullen worden toegevoegd zodra de definitieve data bekend zijn).

VTW Academie
De VTW Academie biedt een uitgebalanceerd scholingsprogramma voor de minder en meer ervaren commissarissen bij woningcorporaties. Onze leergangen en masterclasses gaan in op alle relevante thema’s en spelen ook in op de actualiteit. De ontwikkeling van uw kennis en vaardigheden staat centraal die past bij een huidig en toekomstig kundige commissaris in de volkshuisvesting.

Onderscheidend aanbod
Het aanbod is hoogwaardig, actueel, uitdagend, compact qua tijdsinvestering én praktijkgericht. Uw vragen komen volop aan bod tijdens de interactieve opleidingen. We richten ons in de persoonlijke masterclasses op dialoog en het verdiepende gesprek met de andere deelnemers en de docent, over uw dillema’s en casuïstiek. Deze praktische aanpak geeft u direct concrete handvatten in uw werk als commissaris. Ons aanbod kent verschillende vormen.

Soorten masterclasses gericht op:
• Compacte opleidingen met een focus op kennisoverdracht
• Interactieve masterclasses waarin vaardigheden, attitude en gedrag centraal staan
• Cursussen voor de minder en meer ervaren commissaris
• Thematisch aanbod gericht op actualiteiten
Meerdaagse verdiepende masterclasses en leergangen

Per masterclass komt een combinatie van kennis, vaardigheden en attitude aan bod. Deze opzet maakt deelname juist zo boeiend en leerzaam.

U vindt het aanbod op de website van de VTW Academie.


Terug naar overzicht

Tags

VTW Publicaties
Toezicht met Passie