Aankondiging: NVTZ lustrumfestival op 9 november

Onze zustervereniging de NVTZ (toezichthouders in zorg en welzijn) organiseert op 9 november een lustrumfestival ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de NVTZ. De titel van het lustrumfestival is: 'Van waarde blijven' en wordt gevierd in het Evoluon in Eindhoven. 

De VTW brengt dit lustrumfestival graag onder uw aandacht. Laat u verrassen door bijzondere en inspirerende perspectieven op waarde vanuit drie verschillende werelden: de samenleving, de praktijk van zorg en welzijn en governance.

Programma
Het festival wordt geopend met een aantal inspirerende plenaire sprekers, waaronder Prinses Laurentien namens de Missing Chapter Foundation, André Rouvoet; voorzitter Zorgverzekeraars Nederland, en Victor Groothengel; general manager Philips Health Systems Benelux.

Na de lunch bezoekt u de drie werelden, in de vorm van verschillende werksessies. Deze worden gegeven door een keur aan betrokken denkers en doeners uit zorg en welzijn, waaronder: Annemarie van Dalen, An Verlinde, de NVZD, Marianne Luyer en Johan Bouwmeester, Ruud Klarenbeek (JP van den Bent) en Abeltje Hoogenkamp. U vindt alle sessies en u kunt zich aanmelden op www.nvtz.nl/lustrumfestival

Let op! Speciaal kortingstarief en aanmelden voor VTW leden
Als lid van de VTW kunt u tegen het gereduceerde ledentarief aan het festival deelnemen. Gebruik hiervoor de kortingscode VRIENDEN25 in het veld ‘bijzonderheden’ op het aanmeldformulier.


Terug