Voorlopig programma themabijeenkomst Toezicht op digitalisering en informatisering 27 november a.s.

Op 27 november a.s. is voorafgaand aan de ALV een themabijeenkomst Toezicht op digitalisering en informatisering van 16.00-18.00 uur. Diverse aspecten van digitalisering en informatisering komen aan bod:

Nanning de Jong (Berenschot) houdt een inleiding op 'Blockchain voor woningcorporaties en toezichthouders. Wat is het en wat zijn de basisprincipes? Wat zijn de kansen voor toepassing bij woningbouwcorporaties en toezichthouders? Daarna zal Toon Corver, bestuurder bij Mitros meer vertellen over 'Qlinker', de digitale corporatie van Mitros. Tot slot de ervaringen van VTW leden die zelf ICT-expert zijn. Twee van hen zijn al bekend: Rodria Laline, ICT commissaris van Rochdale en Rob Boekhout, ICT commissaris bij Maasdelta. Zij vertellen over hun ervaringen en de aandachtspunten voor de RvC.

U kunt voor de themabijeenkomst 2 PE punten bijschrijven.

Aanmelden voor de themabijeenkomst is al mogelijk. VTW leden hebben hiervoor op 10 oktober jl. reeds een uitnodiging ontvangen. Aansluitend op de themabijeenkomst is de ALV met onder andere de begroting en het jaarplan 2019, de evaluatie van de Woningwet en de uitreiking van de prijs voor het beste RvC jaarverslag. 

 


Terug