VTW: nieuwe stappen in ledenservice

De VTW is continu bezig om de ledenservice verder te verbeteren. Onlangs heeft de VTW een overeenkomst gesloten met LexisNexis voor de nieuwsvoorziening. Daarnaast is het inschrijven voor workshops en bijeenkomsten vereenvoudigd.

Nieuwsvoorziening en Parlementaire Enquête
Binnenkort kunt u als lid via de ledenlogin elke werkdag maximaal 5 krantenartikelen lezen die door het VTW-bureau voor u zijn geselecteerd. Deze service verbetert onze dienstverlening richting u als lid aanzienlijk. Zo bent u voortaan dagelijks op de hoogte van wat er in landelijke en regionale media (en ook online) speelt op de voor u als toezichthouder relevante thema's.

De komende maanden zal er bijvoorbeeld veel media aandacht zijn voor de Parlementaire Enquête Woningcorporaties. De VTW gaat de mediaberichtgeving nauwgezet monitoren en de nieuwsvoorziening verder verfijnen en optimaliseren.

Inschrijven voor workshops en bijeenkomsten
De VTW heeft het inschrijven voor workshops en bijeenkomsten voor u vereenvoudigd. Voor nieuwe bijeenkomsten krijgt u voortaan een e-mail, waarin u door middel van een simpele muisklik direct op een digitale inschrijfpagina komt.


Terug