Boardroom dynamics - programma voor ervaren toezichthouders door de Universiteit Groningen

Goed bestuur en effectief toezicht hangen sterk samen met de dynamiek en de cultuur in de bestuurskamer. Niet voor niets is er veel aandacht voor deze meer psychologische aspecten van toezicht in Raden van Bestuur, Toezicht en Commissarissen. Wilt u deze dynamiek leren herkennen, begrijpen en optimaliseren? Wilt u bovendien ontdekken wat uw eigen rol hierin is?

De Universiteit Groningen organiseert in de eerste helft van 2020 een reeks bijeenkomsten voor ervaren toezichthouders onder leiding van prof. Floor Rink. Het programma bestaat uit vier thematische dagen en een afsluitende sessie gericht op uw persoonlijke ontwikkeling van een halve dag. De 4,5 collegedagen zijn gepland op vrijdagen binnen een periode van 6 weken. De thematische dagen bestaan voornamelijk uit interactieve sessies, geleid door vooraanstaande wetenschappers en gerenommeerde gastsprekers uit de praktijk. Tevens behandelen we de besluitvormingscase die u voorbereid heeft en een case waar u ter plekke mee aan de slag gaat. Tot slot krijgt u een persoonlijke ontwikkelingsscan, waarvan de resultaten in de afsluitende sessie besproken worden.

Het programma start op 3 april a.s. De overige data zijn: 17 april, 8 mei, 29 mei en 5 juni 2020. De bijeenkomsten worden gehouden in de Hermitage in Amsterdam. 

Meer informatie in deze brochure


Terug