Alternatieven voor masterclasses VTW Academie & blijven professionaliseren met online masterclasses

Vanwege het corona virus heeft de VTW Academie, in samenspraak met de VTW, besloten om alle masterclasses die ingepland staan tot 1 juni 2020 te verplaatsen naar een later moment of op alternatieve wijze aan te bieden. We bekijken op dit moment diverse mogelijkheden hiervoor. Op onze website is de meest actuele stand van zaken rondom hierover te vinden. 

Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de masterclasses die in het komende najaar gepland staan. Bekijk het volledige programma hier.

Voor al onze inschrijvingen na 1 juni geldt dat deze naar laatste inzichten zullen worden verzet of doorgang vinden. U heeft als deelnemer te allen tijde de mogelijkheid uw inschrijving te verschuiven naar een later moment als de omstandigheden t.a.v. het coronavirus daar aanleiding toe geven.

Bij vragen over onze masterclasses kunt u contact opnemen met de VTW Academie, via vtw@academievoortoezichthouders.nl of 0570 – 76 00 06.

Online masterclasses
Tot het opleidingsaanbod van de VTW Academie behoort ook online masterclasses. U kunt vijf korte sessies online volgen rondom vijf essentiële thema’s binnen de corporatiesector. De masterclasses bieden u de mogelijkheid uw kennis te vergroten waar en wanneer het u uitkomt. Een ideale uitkomst voor mensen die momenteel thuis werken, maar wel willen professionaliseren. In maximaal 1,5 uur geven experts u een inhoudelijke en actuele update op één specifiek en relevant thema en wordt u uitgedaagd met interessante vragen.

De volgende vijf Masterclasses zijn beschikbaar en zijn allen vormgegeven samen met docenten en experts die ook ingezet worden in het opleidingsaanbod van de VTW academie. 

-        Huurbeleid en betaalbaarheid en de rol van de RvC
-        De wereld van woningcorporaties
-        Financiën voor de niet-financiële commissaris van woningcorporaties
-        De RvC vanuit juridisch perspectief
-        De rol van de RvC bij vastgoedinvesteringen

U kunt de masterclass eenvoudig online bestellen, waarna u direct kunt starten met de eerste module. Meer weten over deze online masterclasses? U kunt ze bekijken op de website van de VTW Academie.


Terug