Recensenten gezocht!

De VTW is op zoek naar leden die een recensie willen schrijven. Op korte termijn zoeken we een recensent voor het volgende boek: 'Handboek Bewonersparticipatie - inwoners betrekken bij maatschappelijke opgaven' door Saskia Fokkema en Suzanne Swart-Beekhuis.  

Interesse?

Belangstellenden die een recensie willen schrijven, kunnen een mail sturen aan senior beleidsmedewerker Ingrid van der Kraan i.vdkraan@vtw.nl. De recensent mag het boek zelf houden. De recensie willen we graag binnen 3-6 weken gereed hebben en bevat ongeveer 500 woorden. De recensie wordt - met uw naam als recensent erbij - geplaatst op de website en in onze wekelijkse nieuwsbrief.

Update 22-9-2023, 14.55 uur: Inmiddels heeft zich een recent gemeld voor het Handboek BewonersparticipatieWilt u zelf een andere titel aandragen waarover u een recensie zou willen schrijven - hierbij gaat het vooral om non fictie: boeken over goed bestuur en toezicht en soms om boeken over de corporatiesector die interessant en/of relevant zijn voor het interne toezicht  - dan is dat ook mogelijk. 


Terug