Vooraankondiging: ledencongres 23 september over cultuur en gedrag

Op vrijdag 23 september houdt de VTW weer een inspirerend ledencongres in Utrecht. Het thema is: cultuur en gedrag. We bieden u een prakijkgedreven dag aan, die u handvatten meegeeft in uw werk als toezichthouder. Na een kort plenair programma met twee inspirerende sprekers gaan we in deelsessies diverse aspecten van cultuur en gedrag nader verkennen.

Vragen hierbij zijn: hoe ga ik om met dilemma's in de boardroom? Hoe kan een inspiratiesessie mij bijstaan in mijn werk als toezichthouder? Waarop moet ik letten in het werving- en selectieproces van een nieuwe bestuurder of toezichthouder? Wat is mijn inbreng in de zelfevaluatie van mijn eigen raad en hoe geef ik mijn collega's constructieve feedback? Welke elementen van cultuur en gedrag komen terug rond de fit en proper toets en wat kan mij daarover gevraagd worden?

09.30 uur inloop

10.00 – 11.00 uur plenair programma

11.00 -13.00 uur deelsessies

13.00 – 14.00 uur lunch en netwerken

Laat u inspireren in deze deelsessies! U kunt bij deelname 3 PE punten bijschrijven.

Leden van de VTW ontvangen in de week van 11 juli een email met aanmeldingslink. In augustus wordt het definitieve programma vastgesteld en kunt u zich ook inschrijven voor de deelsessies.

 

 


Terug