Vacatures in de RvC

Lid raad van commissarissen bij Patrimonium Barendrecht
Huurderscommissaris maatschappelijk verbonden met innovatiekracht

We zoeken een positief betrokken, onafhankelijk en kritische commissaris die op voordracht van de Bewonersraad zitting neemt in onze raad van commissarissen.

Op onze website www.patrimoniumbarendrecht.nl staat de volledige vacaturetekst en de profielschets van de raad van commissarissen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marco Vriens, voorzitter van de RvC, op telefoonnummer 06-14300814. Uw reactie en cv kunt u voor 7 april 2019 per e-mail sturen naar werken@patrimoniumbarendrecht.nl

Twee leden Raad van Commissarissen Woningbouwvereniging Heerjansdam

Voor Woningbouwvereniging Heerjansdam zoeken wij twee leden voor de Raad van Commissarissen, een lid met maatschappelijk/bestuurlijk profiel en een lid met juridisch profiel.

Voor het maatschappelijk/bestuurlijk profiel zoeken wij kandidaten met een achtergrond als bestuurder bij een maatschappelijke organisatie. U bent goed bekend met politiek/bestuurlijke verhoudingen, kent de verbindingen tussen ketenpartners en heeft ervaring in het leggen en onderhouden van voor deze corporatie belangrijke netwerken.

Voor het juridische profiel zijn wij op zoek naar kandidaten met een juridische achtergrond. U bent bij voorkeur bekend met voor de corporatie belangrijke wet- en regelgeving op het gebied van vastgoed, huur en arbeid en u hebt interesse in volkshuisvesting.

Op www.publicspirit.nl/vacatures is het volledige functieprofiel beschikbaar.

Heeft u belangstelling voor deze functie? Dan zien wij uw cv en motivatiebrief graag uiterlijk 2 april 2019 tegemoet. U kunt reageren via de website: https://www.publicspirit.nl/twee-leden-raad-van-commissarissen-heerjansdam/

Voorzitter en Lid van de Raad van Commissarissen Woonstichting Valburg

Met name zoeken wij kandidaten die beschikken over bestuurlijke/voorzitters ervaring en verbindende kwaliteiten. Inhoudelijk zoeken wij naar competenties op juridischterrein en inzake governance.

Bij interesse verzoeken wij u uw sollicitatie vóór 16 april a.s. te richten aan vacatures@wstvalburg.nl t.a.v. de heer T. Hermsen (voorzitter selectiecommissie RvC), onder vermelding van uw sollicitatie op: “Voorzitter” óf “lid RvC”.

Meer informatie over deze vacatures en onze organisatie vindt u op www.wstvalburg.nl.

De eerste gesprekken willen wij voeren op 16 mei 2019. De tweede gespreksronde is voorzien op 23 mei 2019.

_________________________________________________

Op deze pagina kunt u een vacature voor een commissaris plaatsen.  U kunt daarvoor  onderstaande gegevens mailen naar bureau@vtw.nl :

  • Korte tekst met belangrijkste informatie
  • PDF met uw vacature  of een link naar een advertentie op een/uw website
  • Datum van plaatsing en verwijdering, dit kan alleen in de ochtend en op werkdagen.
  • Factuuradres (met kenmerk)

De kosten voor het plaatsen van de advertentie bedragen 100 euro voor leden van de VTW  en 200 euro voor niet-leden. 

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Syl van Beusekom (directiesecretaresse VTW, T 079 - 325 2370, E s.vbeusekom@vtw.nl).

_________________________

 

 

Tags

VTW Publicaties
Toezicht met Passie