Vacatures in de RvC

De Goede Woning is op zoek naar een ervaren, enthousiast en energiek lid van de Raad van Commissarissen.
Wonen is een fundamenteel onderdeel van ons bestaan. Het is een belangrijke basis voor gelijke kansen in het leven. De Goede Woning is een betrokken wooncorporatie in de stad Apeldoorn. Wij zijn er voor die mensen die niet zelfstandig in deze basis kunnen voorzien. Voor hen maken wij het wonen betaalbaar en bereikbaar. Daarbij gaat wonen als fundament over meer dan alleen stenen. Bent u geïnteresseerd en/of wilt u reageren? Uitgebreide informatie over de vacature en de profielschets vindt u op www.degoedewoning.nl.
De sluitingsdatum is 8 november 2018.  Voor inlichtingen over de vacature kunt u via mevrouw C. Kiesbrink, telefoon 055-3689626 of mail: c.kiesbrink@degoedewoning.nl  in contact komen met één van de leden van de selectiecommissie.

_________________________________________________

Op deze pagina kunt u een vacature voor een commissaris plaatsen.  U kunt daarvoor  onderstaande gegevens mailen naar bureau@vtw.nl :

  • Korte tekst met belangrijkste informatie
  • PDF met uw vacature  of een link naar een advertentie op een/uw website
  • Datum van plaatsing en verwijdering, dit kan alleen in de ochtend en op werkdagen.
  • Factuuradres (met kenmerk)

De kosten voor het plaatsen van de advertentie bedragen 100 euro voor leden van de VTW  en 200 euro voor niet-leden. 

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Syl van Beusekom (directiesecretaresse VTW, T 079 - 325 2370, E s.vbeusekom@vtw.nl).

_________________________

 

 

Tags

VTW Publicaties
Toezicht met Passie