Regionale Bijeenkomst VTW Aedes NVBW

19-12-2017 16:30 - 20:00
Zwolle, Hotel Lumen

Toezicht en besturen met Passie. Regionale Bijeenkomst VTW, Aedes, NVBW

Hoeveel ruimte is er tussen bestuurders en toezichthouders voor wederzijds vertrouwen en een goed gesprek? Nemen we die ruimte wel voldoende? En wat zijn daarin dan de verantwoordelijkheden en rollen? NVBW, Aedes en VTW organiseren op 7, 14 en 19 december 2017, drie regionale dialoogsessies voor bestuurders en commissarissen.

Het waarom van een beslissing
Met input en begeleiding van experts Naomi Ellemers (hoogleraar sociale psychologie en winnaar van de Spinozaprijs) en Peter Paul Leutscher (gedragsconsultant en specialist in risicomanagement) bespreken bestuurders en toezichthouders een concrete casus. En er is debat over het ‘waarom’ van de ene of de andere beslissing. Hierbij gaat het over de verhouding tussen bestuur en toezicht en de dilemma’s die hierbij ontstaan. Maar ook over het principieel volgen van regels en risicomijdend gedrag, is er nog ruimte om op vertrouwen veerkrachtig te besturen en toezicht te houden? En hoe komt dit tot stand?

Programma
16.30 uur          Ontvangst met broodje
19.30 uur          Einde Programma, napraten met borrel

PE-punten
Aan de deelname aan een bijeenkomst worden twee PE-punten toegekend.

No show kosten
Als u zich aanmeldt voor het houden wij rekening met uw aanwezigheid en maken wij kosten. Bij afmelding een week voorafgaande aan de bijeenkomst worden ons geen kosten in rekening gebracht. Meldt u zich later af dan betaalt de VTW zogenaamde ‘no show’ kosten die rond de EUR 40 liggen. De VTW zal deze kosten aan u doorberekenen in het geval dat u zich, na aanmelding, of te laat afmeldt of zonder kennisgeving afwezig bent. Wilt u zich afmelden nadat u zich heeft aangemeld, dan kan dat via Leden Login of een korte mail naar bureau@vtw.nl.


Terug naar overzicht

Tags

Toezicht op duurzaamheid
Toezicht met passie