Congrestival 2018

Op 28 september heeft het Congrestival 2018 plaatsgevonden. 

Bekijk hier de Preview Impressie - Congrestival 2018

Bekijk hier de Impressie - Congrestival 2018

 

Hoera! Met trots presenteren wij u het programma voor het congrestival op 28 september a.s.!

Het jaarlijkse VTW ledencongres wordt iets bijzonders dit jaar en we maken er een extra feestje van! Kortom: een "congrestival"!

U bent hier toch ook bij?!?
Het congrestival start ca 10.00 uur en eindigt rond 15.30 uur. U wilt dit echt niet missen! Als lid van de VTW heeft u een persoonlijke uitnodiging met link ontvangen. Als de link onverhoopt niet (meer) werkt, dan kunt u uw aanmelding sturen naar bureau@vtw.nl.

Wat gaan we samen doen?
Dit jaar staat in het teken van uw eigen concrete toepassingen en uitwerkingen van de VTW beweging Toezicht met Passie. De start van het congres is erg verrassend en zet gelijk de interactieve toon voor het hele congrestival. De deelnemers aan de Broedplaats (www.toezichtmetpassie.nl/broedplaats) zorgen voor de inhoud van het congres. Het wordt een vloeiende mix van een congres en een festival, een congrestival dus.

Bekijk de trailer voor het Congrestival! 

Programma
Tussen 10.00 en 15.30 uur is er een mix van workshops waarbij de deelnemers echt aan het werk worden gezet over de softe skills van goed toezicht houden in combinatie met uw eigen (inhoudelijke) inbreng. Daarnaast worden een aantal korte inhoudelijke lezingen gegeven. Zie de bijlage voor de inhoud van de lezingen en workshops. Tussendoor is er voldoende tijd om met elkaar te spreken over de eigen ervaringen en opgedane indrukken onder het genot van drankjes en hapjes.

Zie hier het volledige programma

Bekijk hier de vlogs met uitnodigingen voor de workshops, waarbij de deelnemers aan de Broedplaats zichzelf presenteren en vertellen waar de workshop over gaat.

QuickScan
Wat doe ìk als commissaris? Hoe geef ì­k Toezicht met Passie vorm? Tijdens het congrestival wordt de landelijke Stand van 'Toezicht met Passie' bekend gemaakt. U kunt daaraan meedoen. Deze digitale Quick Scan gaat 5 september van start! Nadat u 16 vragen heeft beantwoord, krijgt u direct een persoonlijk visueel rapport met uw selfie. De uitnodiging voor deze quick scan is per email verzonden.

Bereikbaarheid
Auto
De locatie is Fort Voordorp aan de rand van Utrecht.
Navigatie adres Fort Voordorp: Voordorpsedijk 28A, 3737 BK Groenekan

Openbaar vervoer
Het is ca. 5 km fietsen vanaf Utrecht Centraal station met de (OV-)fiets. Of vanaf Utrecht Centraal met bus 77 naar Alfred Nobellaan, De Bilt en dan 10-15 minuten lopen

PE-punten
Als u het gehele congrestival bijwoont, ontvangt u 4 PE-punten.

Tot ziens op 28 september!!

Tags

VTW Publicaties
Toezicht met Passie