Informatie aanbieders PE

Op PE-aanbod vinden VTW-leden een overzicht van PE-aanbieders en PE-activiteiten. Wilt u ook een PE-activiteit plaatsen die voldoet aan bovengenoemde voorwaarden dan kunt u een account aanmaken. Ga naar http://www.vtw.nl/account en vul de gevraagde gegevens in. Heeft u een account log dan in op http://www.vtw.nl/pe-activiteiten en kies ‘PE-activiteit plaatsen’. Vul de gevraagde gegevens in. Meer informatie.

De PE-activiteit wordt uiterlijk een week na plaatsing door de PE-aanbieder zichtbaar op de website van de VTW, tenzij de VTW besluit niet tot plaatsing over te gaan. Vanaf juli 2016 zijn hier kosten aan verbonden.

Kostenbijdrage januari t/m december  2018
1-10 PE-activiteiten op de website: 250 euro
11-20 PE-activiteiten op de website : 500 euro
21 of meer PE-activiteiten op de website : 750 euro 

Evaluatie en deelnamebewijs
Vanaf juli 2016 geldt voor PE-activiteiten (congres, cursus, leergang, lezing, masterclass, seminar, symposium, themabijeenkomst, workshop e.d.) die via open inschrijving of incompany worden aangeboden op de VTW-website, dat deze moeten worden geëvalueerd. De PE-aanbieder informeert de VTW over de evaluatie via een samenvattende online rapportage, binnen 1 maand nadat de PE-activiteit heeft plaatsgevonden. Meer informatie.

Ook verstrekt de PE-aanbieder een deelnamebewijs aan VTW-leden die aan een PE-activiteit hebben deelgenomen.

Tags

VTW Publicaties
Toezicht met Passie